Din varukorg är tom

Kan man återvinna kreativitet?

Den frågan ställde vi oss själva år 2000, när grunden för det som i dag är Writenow lades. 14 år senare kan vi konstatera att det går - med rätt verktyg!

Tillsammans har vi som står bakom tjänsten och kommunikationsbyrån Writenow över 100 000 timmars erfarenhet av retorik, talskrivning och copywriting. Vi är författare till tusentals säljbrev, kundbrev, säljpitchar, presentationer, tal, klagomålssvar, pressreleaser, HR-dokument och rapporter, och vi har märkt att även om uttryckssätten kan skilja sig åt väsentligt, så är den kreativa processen nästan alltid densamma. Och, det är just denna, ofta tidsödande, process vi vill hjälpa människor och företag med. Tillsammans med våra kunder tror vi oss kunna skapa "best practice" för alla typer av kommunikation.

Verktyget Writenow kanske bäst beskrivs som en streaming-tjänst för texter. Glöm allt vad statiska dokumentmallar heter - här får du istället en mängd olika förslag, som tack vare vår speciella metod, blir helt skräddarsydda för dig, ditt företag och din situation - varje gång! Om det är något du behöver hjälp med, som du inte hittar på Writenow, hjälper vi dig mer än gärna! Kontakta oss via formuläret nedan eller på [email protected].

Vi önskar dig en fantastisk dag, fri från allt vad tråkigt och tidsödande skrivarbete heter!

Fredrik Hanefalk - VD, Writehere Writenow AB


Bli kontaktad för en telefondemo
Fredrik Hanefak

Kontakta oss

Vill du ha en demonstration av vår tjänst över telefon? Eller har du en fråga, synpunkt eller idé? Fyll i formuläret till vänster så hör vi av oss. Det går även bra att maila oss på [email protected].


E-post: [email protected]
Telefonnummer: 08 121 445 50

Writehere Writenow AB
c/o Lifesum
Klarabergsviadukten 90
11 64 Stockholm