Din varukorg är tom

Anders Neck

Försäljningschef, Glory Days Media

“Vi har använt Writenow vid flera olika skrivuppdrag och vi har alltid varit supernöjda med resultatet. Dessutom använder jag, i egenskap av säljare, deras app för att skriva säljbrev och uppföljningsmejl. Klockren tjänst som ger mig perfekta och kundanpassade säljbrev på nolltid - varje gång!”

Emma Blom

VD, Patchwork Media Sverige

“Writenow har lysande copywriters som är lyhörda och flexibla för olika typer av uppdrag, kunder och målgrupper. De har inte bara varit behjälpliga som copywriters utan också som konceptutvecklare och kreativa idésprutor. Med sin humor, kunskap och snabba pennor är de en viktig del av vår och därmed våra kunders (där några av världens största varumärken ingår) framgång.”

Jonas Eriksson


“Jag använde Writenows app "Personligt brev" när jag skulle söka jobb efter att min doktorsavhandling var klar. Jag tyckte verkligen att tjänsten hjälpte mig att hitta rätt struktur och argumentation. Det kändes som att ansökningarna som jag skapade i systemet var helt och hållet anpassade efter mig och de företag jag sökte till, vilket jag tycker är A och O när man ska söka jobb. Klockren tjänst!”

Ulf Lernéus

Förbundsdirektör, Sverige Begravningsbyråers Förbund

“När vi såg hur väl Writenows plattform fungerade, insåg vi direkt att den kunde vara ett stort mervärde för våra medlemsbyråer och komma våra kunder till del. Därför utvecklade vi tillsammans med Writenow en egen applikation, som endast våra medlemmar har tillgång till. Vi är mycket nöjda med resultatet och skrivprocessen har blivit enklare för flera av våra byråer tack vare det som producerats tillsammans med Writenow. Därför rekommenderar vi denna kommunikationsbyrå till alla som vill effektivisera och kvalitetssäkra sin kommunikation.”

Daniel Weilar

VD, Nyheter 24-Gruppen

“Vi har använt oss av kommunikationsbyrån Writenow vid flera tillfällen - det har varit alltifrån rena skrivuppdrag till retorikutbildning för säljare. Vi har varit väldigt nöjda med deras genomförande och ser särskilt mycket fram emot att sätta igång med deras applikation för säljbrev.”

Lars-Inge Jonsson

Projektledare inom Regionförbundet Östsam

“Vi anlitade konsulter från Writenow när vi skulle utbilda närmare 130 chefer i sju av våra kommuner i Östergötland inom området retorik och kommunikation. Jag har jobbat som projektledare i flera år och det är inte ofta som jag varit med om att en utbildning gjort en så stor konkret nytta som den som Writenow-ledarna levererade. Varje chef/ledare som gick utbildningen är idag en bättre kommunikatör.”

Josefin Fridman


“Writenow funkade väldigt bra för mig när skulle skriva personligt brev. Förutom att ge mig en klockren struktur och ett korrekt språk gav tjänsten mig idéer om hur jag kunde inleda mina ansökningar för att sticka ut på ett bra sätt. Fick jag komma på intervjuer? Självklart!”